OVER STUWI

StudentenWintersport, in de wandelgangen ook wel bekend als StuWi, is het grootste wintersport evenement voor studenten in heel Nederland! Jaarlijks reizen er honderden studenten af naar een steeds wisselend wintersportgebied om daar een week lang de boel eens flink op zijn kop te zetten. Wintersporten tot de max, biertjes drinken tijdens de après-ski en feesten tot in de late uurtjes? Dan is StuWi dé wintersportreis die je niet mag missen! De reis wordt volledig georganiseerd door studenten en de slogan luidt dan ook; ‘wintersport voor studenten, door studenten’.

StudentenWintersport is een samenwerkingsverband tussen alle studenten sportraden in Nederland en valt onder studenten sportkoepel Stichting Studentensport Nederland (SSN). StuWi is een non-profit organisatie met als missie studenten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met wintersport. Daarnaast willen we je een onvergetelijke week in de sneeuw bezorgen en je even uit de dagelijkse sleur halen door jou en je vrienden mee te nemen naar de adembenemende Alpen.

KLIK OP DE ICOONTJES VOOR FOTO'S EN FILMPJES VAN STUWI

Bij StudentenWintersport snappen we dat studenten vaak krap bij kas zitten. Daarom proberen wij elk jaar een zo goedkoop mogelijke reis aan te bieden. Naast vervoer, verblijf en skipas geven we jullie ook de nieuwste après-ski beats, vuige fuifen waar je ongeneerd los kan gaan, onvergetelijke momenten tijdens onze niet te missen activiteiten en onderbroekenlol tot in de diepste uurtjes om jullie elk jaar het ultieme StuWi-gevoel te laten beleven! StudentenWintersport heeft niet alleen de doorgewinterde party animal iets te bieden. Ook voor de serieuze wintersporter zijn er tal van activiteiten om aan deel te nemen. Als kers op de taart organiseert StuWi elk jaar de officiele Nederlandse Studenten Ski- en Snowboard Kampioenschappen (NSK), waarbij je te gekke prijzen kunt winnen! Naast deze extra's bieden we uiteraad ook standaardopties aan, zoals ski- en snowboardlessen, materiaalverhuur en gave clinics. En dat alles natuurlijk voor studenten prijzen.